אירוע מוחי ..........

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/02/2021 | 00:42 | מאת: ספיר

אמא שלי עברה לפני כשבוע לצערי אירוע מוחי): אמורה להתחיל שיקום בימים הקרובים... בת 47 יש לה פגיעה בעיקר בשפה.. יש לה אפזיה.. ורגל ויד ימין חלשה קראתי על טיפול בתא לחץ.. היא תתאים לזה? מתי הכי טוב להתחיל את הטיפול הזה אחרי השיקום?

שלום לך, יתכן והטיפול המשולב בתא לחץ עם השיקום יכול להתאים לשיפור התסמינים שאתה מתאר וגם בגין הגיל הצעיר של אמך . לאחר בדיקות כמו מיפוי מוח ועוד ניתן להחליט, פנה לאחר ממרכזי תאי הלחץ בארץ, בחיפה בבית החולים אלישע או באסף הרופא.

19/02/2021 | 12:21 | מאת: ספיר

תודה על התגובה .. אתה מכיר מקרים של אפזיה אחרי אירוע מוחי שהבעיה נפתרה להן לגמרי אחרי שיקום ותא לחץ? הבנתי שאין תורים זמינים בתא לחץ וצריכים להמתין שנה זה נכון?

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)