מועמד נרשמתי לטיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

29/12/2020 | 20:58 | מאת: יותם

אני כבר עברתי סידרת בדיקות יש לי היסטוריה של אירוע מוחי מגיל 14 כבד שמיעה מלידה. לא הצלחתי להבין את הסיכונים הכרוכים בטיםול תא לחץ?

שלום לך, כללית. הטיפול בתא לחץ הוא מהפרוצדורות הבטוחות ביותר ברפואה במידה ומבוצע במקצועיות ראויה. איני יכול להשיב לשאלתך מבלי לדעת פרטים, כנראה עכב כבדות השמיעה צצה הבעיה. אם כן, השוואת לחצים נכונה תמנע סיכון.

31/12/2020 | 08:52 | מאת: יותם

תודה על תשובתך.. אז בגדול יש לשים לב, או סוג של סיכון על שמיעה? מה עליי לשים לב או לברר עוד? בברכה

לשים לב להשוואת הלחצים בשתי האזניים, כלומר בעת העלת הלחץ לאוורר נכון את האוזן התיכונה, רופא תא הלחץ צריך להסביר זאת ולהקפיד על טכניקת "פימפום" נכונה.

08/01/2021 | 16:10 | מאת: יותם

תודה על ההסבר.. כי בתא יהי עוד אנשים אחרים. אז קצת קושיות. האם בתא לחץ של אנשים שיש להם בעיות שמיעה באוזניים, יכולים להיות באותו תא עם אנשים שאין להם בעיות שמיעה?

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)