בעניין הפעלת תא לחץ של 1.4 AT

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

20/12/2020 | 09:27 | מאת: יעקב

האם ידוע לך על קורסים הניתנים במסגרת כלשהיא להפעלה של תא לחץ ביתי של 1.4 אטמוספרות ?- חן חן..

שלום לך יעקב, תאי לחץ "ביתיים" מתקפלים ללחץ מוחלט של עד 1.4 אטמוספרות אינם מאושרים על ידי משרד הבריאות ואיני מכיר קורסים המכשירים הפעלתם. ד.א. ה- FDA אישר אותם אך ורק לטיפול במחלת גבהים.

26/12/2020 | 20:21 | מאת: יעקב

הקורס/הדרכה שביקשתי לחפש הוא לגבי טיפול קוסמטי לצורך אנטי אייג'ינג- האם אין אישור לצרך זה (אפילו באופן לא רשמי)? בתודה מראש..

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)