לא מצליח לפמפם בצלילה השניה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

11/11/2020 | 12:36 | מאת: שלומי

שלום דוקטור, אני נמצא כרגע בקורס צלילה היום הגענו לצילות עומק ולא הצלחתי להשוות לחצים בפעם השניה לכן לא המשכתי להעמיק יש משהו לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ? תודה

שלום לך שלומי, אצל מתחילים בקורס ברוב המקרים, הבעייה היא פימפום לא נכון. פנה למדריך הצלילה שלך. במידה ולא מצליח והבעייה אינה קשורה ביתר הפרשה כנזלת, פנה לרופא א.א.ג לבדיקת איוורור האוזן התיכונה. במקרה של כאב אוזזן לאחר הצלילה השתמש בטיפות אף מיד עם היציאה מהמיים.

12/11/2020 | 14:57 | מאת: שלומי

תודה רבה

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)