דקומפרסיה עומק 5 מטר

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/09/2020 | 19:13 | מאת: אברהם

שלום, אני נמצא כרגע בקורס צלילה כוכב ראשון, ביום השלישי לקורס(יום שישי האחרון) צללנו לעומק של 5 מטר שני צלילות כל אחת מקסימום חצי שעה באותו יום לאחר כמה שעות כאב לי הראש אבל אל משהו חריג אבל ביום ראשון התחילו לי עקצוצים ברגליים וביידים (בא הולך כזה) רציתי לדעת אם אפשר לקבל דקומפרסיה בעומקים כאלה? מה יכול להיות הסיבה לעקצוצים האלה ? תודה רבה

שלום לך אברהם, בעיית דקומפרסייה אפשר לשלול מעומק זה. כאב הראש עלול להיות מבעיית אי שיוויון לחצים בסינוס הפרונטלי (עצם המצח). בעינין העיקצוצים שהופיעו יומיים אחרי, איני חושב שיש קשר, בכל מקרה אם ממשיך פנה לרופא.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)