סחרחורת ובלבול מילים לאחר צלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

24/05/2020 | 23:21 | מאת: רבקה

שלום, צללתי במים בהם אני עומדת עם ראש בחוץ, 33 פעמים- צלילה יציאה ושוב צלילה...התקשתי לצאת מהמים עקב סחרחורת שנמשכה כרבע שעה גם בישיבה בחוף והחלק מהמילים יצאו לי מבולבלים. האם מדובר בתופעת צלילה? תודה על העזרה,

שלום לך רבקה, אין מספיק פרטים על מנת לתת תשובה ספציפית. כללית, אי שיווין לחצים בין אוזן פנימית לחלל הפה בשתי האוזניים או באחת מהאוזניים, זו סיבה שכיחה לסחרחורת במיוחד בצלילות רצופות רבות בעצירת נשימה. טיפות אף זמן קצר לאחר היציאה מהמים עשויות לפתוח את המעברים ולהקל על התסמינים.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)