צלילה למתחילים עם רשרוש בלב

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

16/09/2019 | 09:44 | מאת: דור

שלום רב, אני בן 26, נולדתי עם אוושה בלב (SYSTOLIC MURMUR). בגיל צעיר נבדקתי אצל קרדיולוג והוא ציין שמדובר בדבר נפוץ ולא מנע ממני דבר. אני מעוניין לעשות קורס צלילה למתחילים - סה"כ 5 צלילות עד מקסימום 18 מ' עומק. האם יש מניעה כלשהי? תוןדה מראש.

16/09/2019 | 10:35 | מאת: דור

אציין שמגיל צעיר את מאוד פעיל ספורטיבית ומעולם לא נתקלתי בבעיות.

שלום לך דור, כללית לא אמורה להיות בעיה, ספציפית, מן הראוי שתעבור הערכה ובדיקה אצל רופא, רצוי קרדיולוג, לפני כניסתך לקורס צלילה.

18/09/2019 | 11:18 | מאת: דור

מאה אחוז, תודה רבה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)