תא לחץ לתינוקת שנה ושמונה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

09/09/2019 | 19:41 | מאת: אורי

נכדתי בת שנה ושמונה חודשים. מסתבר בבדיקה גנטית שיש לה פגם אשר פוגע בדיבור ובהתפתחות קוגניטיבית. האם תא לחץ יכול לסייע במידה כל שהיא להתפתחותה? האם בארץ עושים זאת גם לילדים קטנים. אם לא בארץ, היכן כן?

שלום לך אורי, כללית, טיפול בתא לחץ אינו יכול לתקן פגימה פתולוגית גנטית. ספציפית פנה בשאלתך עם פרטים נוספים לאחד משני מרכזי תא הלחץ, או באסף הרופא או ברמבם\אלישע שבחיפה. כללית, במידת הצורך ובהתוויה המתאימה ניתן לטפל בתא לחץ גם בתינוקות.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)