שאלה לגבי טיפולים בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

13/07/2019 | 18:34 | מאת: נלי

שלום, יש לי בעיות רבות בעיניים - היפרדות רשתי וקטארקט בעיקר. גם עברתי בעבר הרחוק ניתוח להסרת משקפיים בלייזר. האם הטיפול בתא לחץ משפיע על העיניים או יכול לגרום נזקים? תודה רבה

שלום לך, טיפולים בתא לחץ לא יכולים לעזור להיפרדות רשתית וגם לא לקטרקט. ישנן הוריות טיפול ספציפיות בהן תא לחץ עשוי לעזור, ובמידה ועושים אותן נכון הטיפול בטוח לחלוטין.

05/06/2023 | 13:07 | מאת: יהודית

יש לי קטרקט. חידשת לי שבמקרים מסוימים טיפול תא לחץ לא מזיק לקטרקט אשמח לשמוע באלו תנאים. אני חולת פיברו קשה מעונינת לעבור תא לחץ

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)