כיצד ניתן לטפל בקושי לפמפם?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

02/06/2019 | 13:19 | מאת: גלעד

בתי התחילה קורס צלילה, אבל לא מצליחה לפמפם במים או מחוץ למים. האם ניתן לטפל וכיצד? תודה מראש.

שלום לך, במידה ואין כל בעיית אוורור של האוזן התיכונה (ניתן לבדיקה אצל כל רופא א.א.ג מומחה) הרי מדריך צלילה טוב מנוסה וסבלני יכול ללמד לפמפם נכון. במידה ולאחר הצלילה יש אוזן אטומה יש מידית להשתמש בטיפות אף ליבוש הריריות ולאפשר אוורור האוזן התיכונה.

16/06/2019 | 15:33 | מאת: גיל

לבן שלי יש בעיה דומה. הוא באמצע הקורס והחליט לפרוש בגלל זה. עם מדריך הצלילה לא היו פתרונות. השאלה, במידה ויש בעיה פיזיולוגית, האם זה דבר שניתן לטיפול ? אני שואל כאן מאחר והוא מסרב ללכת לרופא וחושב שאין פתרון. תודה

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)