מעיכת סינוסים ודם ברוק

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/12/2018 | 11:42 | מאת: אור

שלום ד"ר מלמד יהודה, ביום בסופ"ש האחרון התנסיתי בקורס צלילה חופשית. היו לי מעט בעיות בהשוואת לחצים אך בסוף זה יסתדר. בסוף הסשן האחרון כנראה שנמעכו לי הסינוסים ומאז יש לי עקבות של מספר טיפות דם ברוק כאשר נזלת יורדת לי לגרון. בקינוח אף אין לי דם ואין לי שום כאבים. מאז עברו ארבעה ימים. אשמח לדעת האם יש דרך לטפל או שצריך רק להמתין ואחרי כמה זמן מומלץ להיבדק אצל רופא א.א.ג? תודה, אור

שלום לך אור, התסמונת שאתה מתאר הינה די שכיחה ואין מקום לדאגה, אכן זו תוצאה של פקיעת נימי דם קטנים בסינוסים בגלל אי השוואת לחצים. במידה והתופעה לא תחלוף פנה לבדיקת א,א,ג. טיפות אף לאחר הצלילה עשויות היו לעזור ליבוש הריריות.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)