אוזניים סתומות לאחר צלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

21/10/2018 | 15:06 | מאת: tsvico

בצלילה האחרונה היה לי קושי בפמפום הרגשתי כאב מיד עליתי וסדרתי את הפמפום והמשכתי בצלילה הכל היה תקין. לאחר הצלילה הרגשתי את האוזניים סתומות בעקר אוזן ימין ניגשתי לרופא א.א.ג בבדיקה נמצא שהאוזניים נקיות ועור התוף תקין הוא שלח אותי לבדיקת שמיעה בבדיקה נמצא ירידה בשמיעה בצליל הגבוה בעיקר באוזן שמאל כשלמעשה אוזן ימין יותר סתומה שאר הבדיקה הייתה תקינה הוא נתן לי טיפות אף אבל זה לא עזר מזה כשבועיים לתשובתך אודה

שלום לך, בדרך כלל קושי בפימפום בצלילה עלול להביא לגודש ריריות ולתסמינים באוזניים המתוארים ואז טיפול עם טיפות אף מיד לאחר היציאה מהמים עשוי מאוד להקל על הבעיה. במידה והתסמינים ממשיכים גם לאחר שבועיים מן הראוי לבדיקה יסודית אצל רופא א.א.ג , ולטפל בהתאם.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)