האם מותר לצלול כאשר יש כאבי ראש?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

21/09/2018 | 13:16 | מאת: עמרי

שלום, לפני כ-3 חודשים היה לי סינוסיטיס. מאז הסינוסיטיס עבר (בדיקת CT תקינה) אבל נשארתי עם כאבי ראש מצחיים. אין ממצא נוירולוגי חריג. האם אני יכול לצלול? (בעבר צללתי ללא שום בעיות) תודה

שלום לך, פנה לרופא ה א.א.ג שלך שיבדוק ויאבחן מדוע עדין אתה סובל מכאבי ראש מצחיים היכולים להיות עכב בעיה בסינוס הפרונטאלי. לא ממליץ לצלול כל זמן שאין אבחנה.

28/09/2018 | 12:18 | מאת: עמרי

שלום, לפי רופא הא.א.ג אין שום בעייה בסינוסים ומקור הכאב הוא אחר. בבדיקה אצל נוירולוג המתמחה בכאבי ראש נאמר לי שככל הנראה יש לי כאב שאריתי מדלקת ויראלית בקרום המח. האם לדעתך ניתן לצלול? תודה רבה

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)