טיפול היפרבארי לכאבים כרוניים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

14/09/2018 | 00:17 | מאת: תמר

אני סובלת ממחלת שריר מזה 17 שנים, אני סובלת מכאבים כרוניים בשריר, מפרקים וכאבים כלליים. בנוסף לשבר בירך שעד היום אני סובלת מכאבים עזים. המליצו לי על טיפול בחמצן [אני יודעת ומוכנה לעשות על חשבוני]. איך אני יכולה לקבל את הטיפול ואיזה מסמכים ובדיקות מקדימות אני אמורה לעשות בטרם קביעת תור.

שלום לך, תפני לאחד מהמרכזים העוסקים בכך, או לתא הלחץ של אלישע ורמב''ם בחיפה - 048377851 או 048377812, או לאסף הרופא - 089205194 ותקבלי את המידע.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)