לחץ דם גבוה מעל ל-140 וצלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

04/08/2018 | 18:49 | מאת: ורד

בני כמעט בן 18 וסובל מלחץ דם גבוה. ערכים של מעל 140. היינו בבדיקות והכל תקין. קיבל תרופות אך החלטנו בשלב זה לא לקחת. כרגע נרשם לקורס צלילה ואני חוששת. האם מותר לו לצלול? אשמח לתשובה מהירה מתחיל מחר את הקורס. תודה ורד

שלום לך, כללית, לחצי דם שכאלה אצל בחור צעיר במידה ונבדקו כשורה ולמשך כמה ימים כיאות ובמידה והם נכונים, לדעתי יש לבדוק בדיקה רצינית אצל רופא מומחה את הסיבה ולטפל בהתאם לפי הצורך. הייתי ממליץ לבצע סדרת בדיקות אלה ולהגיע לבירור הסיבה לפני כניסה לספורט הצלילה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)