חרשות פתאומית טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/06/2018 | 12:56 | מאת: שרית

שלום הוצא לי טיפול בתא לחץ עי רופאת אאג בעקבות חרשות פתאומית בסוף מרץ טופלתי בסטרואידים ללא הטבה.עשיתי בדיקת שמיעה באפריל וביוני.כיצד אני מצליחה להגיע לטיפול תודה

שלום לך שרית, הטיפול בתא הלחץ עשוי מאוד להועיל לחרשות פתאומית וככול שינתן בסמוך למועד תחילת התופעה כך היעילות גדולה יותר. הטיפול עומד להיכנס בימים אלה לסל השירותים ויש קופות שכבר נותנות טופס 17 לטיפולים אלה. מן הראוי שרופאי א.א.ג. יהיו מודעים ליעילות הטיפול בתא לחץ למקרים אלה. פני לאחד ממרכזי תא הלחץ או באלישע\רמב''ם בחיפה - 048377851 048377812 או באסף הרופא - 088205194

18/06/2018 | 13:32 | מאת: שרית

תודה רבה

22/06/2018 | 07:02 | מאת: שרית

שלום התחלתי טיפול בתא לחץ באלישע מקווה לתוצאות חיוביות

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)