מתעניינת בקניית תא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

05/05/2018 | 13:09 | מאת: נופיה

שלום אני רוצה להפעיל תא לחץ בביתי...אימי חולה אונקולוגית שעברה כימותרפיה והקרנות...אחי חולה סוכרת בן 60... חשבתי להפעיל עבורם תא לחץ לשיפור מצבם הבריאותי...מה עליי לעשות??

שלום יניב, טיפולים בתא לחץ לנזקי קרינה ריפויית ולפצעים קשי ריפוי על רקע מחלת הסוכרת נמצאים בסל השירותים וניתנים במרכזי תא הלחץ ברמב''ם\אלישע באסף הרופא וגם בבית החולים יוספטל. תאי הלחץ הבייתיים המתקפלים לא מתאימים לטיפולים אלה.

שלום לך נופיה, סליחה על הטעות בשם בתשובתי הקודמת. בכל מקרה מאוד לא ממליץ על תאי לחץ ביתיים ללא הכשרה מספקת וידע, בשימוש לא נכון עלול להיגרם נזק.

07/05/2018 | 11:21 | מאת: נופיה :)

תודה על תשובתך....

07/05/2018 | 11:23 | מאת: נופיה

שלום האם יש הכשרה למפעילי תא הלחץ ואיפה אפשר ללמוד את זה?

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)