קשיי נשימה וחולשה לאחר תא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

22/04/2018 | 22:36 | מאת: שקד רותם

לפני יומיים עשיתי צלילת היכרות והיה לי לחץ באוזן שמאל שלא הצלחתי לשחרר נלחצתי ושחיתי מהר חזרה למעלה בתום הצלילה לא הצלחתי לעמוד על הרגליים ובבית החולים הובחנתי בדקומפרסיה עברתי 2 טיפולים של 5 שעות בתא לחץ ושוחררתי הביתה יום אחרי אני מרגישה ממש חלשה עכשיו וקשה לי לנשום האם אלו תופעות לוואי הגיוניים של תא לחץ?

שלום לך, לא יתכן לקבל מחלת דקמפרסייה מצלילת היכרות !! צלילת היכרות לא אמורה לעבור עומק של 6-8 מטר. במידה והתסמינים ממשיכים פני עוד היום לאותם הרופאים שטיפלו בך בתא הלחץ!!!!

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)