כאבים לאחר תאונת צלילה מלפני חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

11/03/2018 | 12:15 | מאת: ליאור

שלום, בעת צלילה לפני כחצי שנה התחילו לי כאבים בסינוסים. ביום-יום זה מפריע לי לעיתים מפריע לי לישון וכאשר אני עולה לטיסה, אלו ממש כאבי תופת. לאחר ביקור אצל מס' רופאי אףאוזןגרון וניורולוגים - עשיתי צילום סי טי וצילום MRI וכל הרופאים טוענים כי לא נראית שיש שם בעיה. כרגע אני עושה דיקור ולוקח משככי כאבים "תרמדקס" בטיסות, שלא עוזרים לגמרי לכאבים. מה ניתן לעשות?

שלום לך, תלונותיך מצביעות על הפרעה איוורורית כרונית של הסינוסים, רופא א.א.ג מקצועי עשוי להגיע לאבחנה נכונה ולתת הפתרון. נסה לפנות לרופאי מחלקת א.א.ג בבית החולים כרמל שבחיפה בהנהלתה של פרופ' אילנה דואק, להם ניסיון בנושאי צלילה ובעיות א.א.ג.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)