ירידה בשמיעה ולחץ באוזניים לאחר צלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

24/09/2017 | 00:26 | מאת: חנה

דר שלום אני סובלת מלחץ באוזניים שיוצר גם כאב, וירידה משמעותית בשמיעה ( מרגישה כאילו אוטמים לי את האוזניים ) לאחר צלילה. הצלילה היתה הבוקר, במהלכה היו כמה רגעים של כאב חד בעקבותיו עליתי מעט למעלה על מנת לשחרר את האוזן מה שלא עזר, אחכ המשכתי להעמיק, האוזן לא לגמרי נפתחה אבל גם לא חשבתי כאב חריג אלא רק אי נוחות באוזן ( במהלך הצלילה). אחרי שיצאתי האוזן היתה מעט סתומה, אולם הבעיה האמיתית התחילה בדרך הביתה במהלך העליות לדימונה ובשלב מסוים האוזניים פשוט נסתמו והלחץ עליהם היה חזק, ונשאר כזה עד עכשיו. האוזניים לא נפתחות בפינוק לא נפתחות בהזזת הלסת והלחץ מציק ולפעמים יוצר כאב עמום. מה יכולה להיות הבעיה ומה עליי לעשות תודה רבה

השתמשי כמה שיותר מהר בטיפות אף !! במידה והאוזניים לא "נפתחות" ויש ירידה בשמיעה, מן הראוי שתפני לרופא א.א.ג לבדיקה על מנת לשלול חבלת לחץ בעור התוף או באוזן התיכונה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)