תא לחץ לטיפול בכאבי ראש עם חשיפה לשמש

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/09/2017 | 15:04 | מאת: יוסף

לםני 7 חודשים חלתי במחלה ויראלית או חיידקית מלווה בחום גבוה וכאבי ראש חזקים ומוזרים לאחר שבוע חלף החום ונישארו תופעות לוואי שכול חשיפה לשמש ולו הקלה ביותר גורמת לי לכאבי ראש חזקים מאוד וגם עליה בטמפ גורמת לי לכאבי ראש ולכאבים במצח השאלה שלי האם טיפול בתא לחץ יכול לעזור במיקריה זה תודה

שלום לך , טיפול בתא לחץ לא יעזור במקרה שאתה מתאר. היכנס למאגרי מידע וכתוב - "רפואה היפרברית" ותקבל מושג באילו מהמקרים טיפול בתא לחץ עשוי לעזור.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)