כאבים באוזן שמאל אחרי 6 צלילות

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

04/08/2017 | 01:49 | מאת: כאבים באוזן שמאל אחרי 6 צלילות

לאחר 6 צלילות בקורס באילת אני סובל מכאבים קשים באוזן שמאל וקשה לי קצת לשמוע שמתי dry ears וזה לא ממש עוזר מה לעשות? האם להמשיך לצלול?

שים מיד טיפות אף ! לא לאוזן, לנחיריים שבאף על מנת ליבש את הריריות לאפשר לנקז את הנוזל שהצטבר באוזן התיכונה באוזן שמאל ולאוורר אותה. הדבר קרה כנראה כי לא איזנת את הלחצים באוזן זו על ידי פמפום נכון. בשום אופן אל תמשיך לצלול אם עדין יש כאב ואם אכן יש ירידה בשמיעה באוזן זו גש להיבדק אצל רופא אף אוזן גרון. הראה תשובתי זו למדריך הצלילה שלך שיסביר לחניכיו גם איך לפמפם כמו שצריך וגם אם יש כאב אוזן לאחר צלילה יש לשים בהקדם טיפות לאף ולא לאוזן.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)