טיפול בתא לחץ לבריאים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

20/07/2017 | 15:00 | מאת: משה

שלום וברכה, שמי משה כבן 44, ואני עוסק בהי טק וחובב ספורט. קראתי מחקרים שיש יתרונות לאנשים בריאים לטיפול בתא לחץ. האם היתרונות הם רק קוגניטבים או גם פיזיים? האם מסיע גם עיכוב תהליכי הזיקנה? האם אין כלל סיכון או תופעות לוואי או סיכון לאנשים בריאים? האם ניתן לחזות לפני הטיפול את רמת השפעתו על המטופל? והאם ניתן להעריך מה כמות הטיפולים האופטימלית האפקטיבית לאדם בריא? האם יש טווח השפעה לטיפול ולאחריו צריך לחזור שוב או הטיפול חד פעמי? המון תודה

שלום לך משה, ברור לך כי לא ניתן במסגרת פורום זה לענות אחת לאחת על כל שאלותיך, בעזרת הנגישות הרבה למאגרי המידע ושימוש בשכל הישר תמצא את התשובות. בקצרה, אדם הנמצא בבריאות מלאה ובאורח חיים בריא אינו זקוק לתא לחץ.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)