האם יש נוירולוגים שממליצים על טיפול בתא לחץ?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

20/06/2017 | 16:02 | מאת: דוד

ד"ר מלמד שלום, האם אתה יכול לנקוב בשמות של נוירולוגים שממליצים על טיפול בתא לחץ באינדיקציה כלשהי בתחום התמחותם? אני מעדיף שמות של נוירולוגים שאינם מועסקים במרכז רפואי שמפעיל תא לחץ, אבל אם אין אופציה אחרת אסתפק גם בזה.

שלום לך, מצטער לא אוכל להשיב על שאלתך, עדין לא בנמצא למיטב ידיעתי, נוירולוגים אשר יתנו המלצתם ובכתב על הטיפול בתא לחץ לבעיות נוירולוגיות, מקווה שלא ירחק היום ועובדה זו תהא נחלת העבר.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)