טיפול היפרברי בחמצן מעשר וטרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/06/2017 | 15:02 | מאת: רמי

הישנם ניסיונות , עדויות ,תוצאות פרלימניריות מניסויים "בתנור" לגבי פונציאל לטיפול היפרברי בתא לחץ לטרשת נפוצה בשלבים שונים של המחלה ? בתודה מראש רמי

שלום לך רמי טיפול בנשימת חמצן 100% בתא לחץ לחולי טרשת נפוצה מתקדמת ידוע מזה שנים רבות משנת 1986 קיים מערך מאורגן של למעלה מ 75 מרכזי תאי לחץ בסקוטלנד, אנגליה ואירלנד המטפל בחולים אלה ואחרים עם תוצאות מרשימות. היכנס למאגרי מידע וכתוב HBOT and MS and Prof Philip James ותקבל מידע רב. גם אנו במרכזנו שבחיפה מטפלים באילו שהם chronic progressive כאשר כל מקרה נידון ונבדק לגופו.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)