מה אחוזי הצלחה בנפגעי ארוע שפגע בפלג גוף ימני?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

11/06/2017 | 10:31 | מאת: חנה

בעלי אחרי ארוע שני,קשה מהראשון. ידו הימנית בקושי מתפקדת- תלויה. רגלו בסד לייצב אותו והוא מאד לא יציב. זקוק להשגחה. 1.מה סיכויי הצלחה לשיפור משמעותי? 2 השתתפות.מאוחדת שיא ועלות שנשארת 3.כמה טיפולים נדרשים,כדי לבדוק את ההשפעה?

שלום לך, כמובן שלא ניתן לענות על שאלתך מבלי ללמוד את הכתוב ב "סיכום המחלה" של בעלך וגם אז לא במסגרת הפורום. במידה ותרצי תשובה נא שלחי את המסמך לפקס שלנו - 048300055 וננסה לעזור. כול שאוכל לומר כאן שמדובר באינדיקציה שאינה בסל השירותים והקופות עדין אינן נותנות טופס 17 לאינדיקציות נוירולוגיות.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)