צלילה לסטיל ללא עצירה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

10/06/2017 | 18:17 | מאת: ליאת

שלום רב, היום צללתי לסטיל באילת לעומק של 22 מ'. זמן תחתית כ-15 דקות, זמן צלילה כללי כמעט 30 דקות. העלייה חזרה היתה מתונה יחסית אך בעומק 6 מ' היתה לי בעיה עם המאזן ועליתי ישר ללא עצירת דקומפרסיה. כרגע אני לא מרגישה סימפטומים, לא מתכננת צלילות נוספות ולא טיסות. האם יש טעם לגשת ליוספטל? תודה רבה

שלום לך, על מנת לענות בדיוק האפשרי על שאלתך יש לקבל יותר פרטים על פרופיל הצלילה, רצוי כמובן לראות את הפרופיל במחשב הצלילה אם היה לך, כמובן לא ניתן לעשות זאת במסגרת הפורום, ממליץ לך לגשת ליוספטל ושרופא הצלילה שם יעשה את התחקיר ויחליט. אוכל לומר כי במידה ועד כה אין כל תסמינים הרי שאת יכולה להיות רגועה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)