תא לחץ לילדה ב 9 בספקטרום עם דיסלקציה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

07/06/2017 | 12:25 | מאת: Sara

הי .נשמח מאוד לנסות את הטיפול בילדה בת 9 עם יכולת זכרון ועיבוד נתונים מוגבלת. אובחנה עם דיסלקציה עם low visual and audio memory אנו נשמח לנסות את הטיפול כהשקעה קוגניטיבית . תודה רבה שרית ומור [email protected]

שלום לך, כללית, אין עדין הוכחות מספיקות העומדות בקריטריונים מקצועיים כי טיפולים בתא לחץ עשויים להיות יעילים במקרים אילו והטיפולים באינדיקציות מתחום הספקטרום אינם בסל. אמנם יש דיווחיים רבים על יעילות וכל מקרה לגופו. ספציפית, אם אתם גרים מנתניה וצפונה, שלחו נא מסמכים רלוונטיים לפקס - 049300055. מנתניה ודרומה לאסף הרופא.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)