בדיקת כשירות לצלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

26/04/2017 | 00:33 | מאת: תומר

שלום, אני בן 21, מאובחן עם יתר לחץ דם ונוטל תרופות באופן קבוע. אני מעוניין להתחיל לצלול ולמיטב הבנתי אתה הרופא המומחה ביותר איתו ניתן להתייעץ בנושא כשירות לצלילה. לכן, עקב מצבי הבריאותי אשמח לחוות דעתך ולאישור/דחיית כשירות לצלילה. האם ניתן לקבוע איתך פגישת ייעוץ בנושא?

שלום לך, אם גר אתה באזור תא התקשר לפרופ' פיני הלפרין בבית החולים איכילוב 036973829 או 036973232 ותענה. פרופ' הלפרין הוא רופא רשות הצלילה. אם אתה באזור חיפה התקשר - 048377851.

26/04/2017 | 16:22 | מאת: תומר

תודה רבה! אצור קשר עם פרופסור הלפרין.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)