שאלה לברור בנושא טינטון

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

25/03/2017 | 18:33 | מאת: ליאור ח

שלום, אני בת 55 , עם טינטון במשך כחצי שנה. בדיקת שמיעה ו - bera נוירולוגי , תקינים. האם טיפול בחמצן בתא לחץ , יכול לעזור בנושא טינטון ? תודה רבה.

שלום לך, כללית, יש חשיבות לאבחנה לסיבת הטינטון. מניסיוננו, הטיפול בתא לחץ עשוי לעזור לטינטון במידה והטיפול ניתן סמוך לתחילתו, בימים ובשבוע שבועיים הראשונים. לצערי איני סבור שלאחר חצי שנה ניתן יהיה לעזור. ממליץ להתייעץ עם פרופ' אבי שצופק ממרפאת לין בחיפה או עם רופאי א.א.ג במחלקת א.א.ג בבית החולים כרמל.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)