חזרה לצילילה לאחר דקומפרסיה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

29/01/2017 | 16:32 | מאת: דן

שלום רב, לפני כ 3 שנים טופלתי בתא לחץ לאחר דקומפרסיה TYPE A. אני מעונין לשוב לפעילות צלילה. ביצעתי לפני כשבועיים בדיקה לשלילת PFO שיצאה תקינה. האם אני יכול לשוב לצלול? האם ישנן מגבלות? תודה רבה. והמשך שבוע טוב.

שלום לך, על מנת לחזור לצלילה לאחר אירוע שחייב טיפול בתא לחץ יש לקבל אישור מרופא צלילה, או מרופא הצלילה שטיפל בך. לגבי מגבלות, כמובן כל מקרה לגופו, לסיפור האירוע ולדוח הטיפול חשיבות רבה בשיקולי אופי החזרה לצלילה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)