גלולות למניעת הריון וסכנה של קריש

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

07/11/2015 | 22:36 | מאת: ענבר

אני חיילת בת 19 והגניגולוג לא רוצה לתת לי גלולות בגלל שלאמא שלי היה קריש ברגל. מה דעתך? זה ממש חשוב לי

שלום השאלה שאת שואלת לגבי הסיכון בגלולות למניעת הריון היא שאלה חשובה ונשים רבות שואלות אותה מדי שנה צודק הגניקולוג שלך שיש להתיחס לגורמי הסיכון בדגש על אירועים של קריש בחולה או במשפחה הקרובה. במקרה שלך יש לפנות להמטולוג ליעוץ ורצוי להביא את כל הנתונים הרפואיים לגבי אמא שלך והקריש שהיה לה בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים