חום ונוטרופילים נמוכים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

31/10/2015 | 23:53 | מאת: אולג

ד"ר לוין הבת שלנו בת שנתיים יש לה חום גבוה אפילו מעל 40 כבר יותר משבוע ובבדיקת דם יצא נוטרופילים נמוכים מאד. פעם אחת 400 ובספירה חוזרת 250. אנחנו מאד מודאגים. מה את מציע לעשות?

שלום השילוב של חום גבוה וספירת נוטרופילים נמוכה הוא שילוב מדאיג מאד יש במצב כזה סכנה של זיהום (בעיקר חידקי)שהגוף לא יכול לטפל בו בצורה טוב. ממליץ לפנות בהקדם לחדר מיון/מוחד רפואי לגבי הצורך בטיפול אנטיביוטי אולי אפילו באשפוז. רפואה שלמה דרור

01/11/2015 | 00:13 | מאת: אולג

ביקשתי את חוות דעתך אבל כנראה לא הייתי ברור,אנחנו מאושפזים כבר שניים-שלושה ימים הילדה מקבלת אנטיביוטיקה דרך הוריד וכלום לא משתפר. אני מבקש שתעזור לנו

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים