גידול בעצם

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

21/03/2011 | 10:55 | מאת: סמי

אנחנו גרים בבוסטון.לבן שלי מצאו אוסטאוסרקומה. ורוצים לכרות לו את הרגל. מה דעתך??

סמי שלום! אוסטוסרקומה היא מחלה גידולית ממארת של רקמת העצם. זו גם הגידול הממאיר בעצם השכיח בילדים. העצה הטובה ביותר שיש לי היא לטפל במקרים כאילו במרכז בעל נסיון בגידולי עצם ע"י צוות רב מקצועי הכולל אונקולוג ילדים,אורטופד-אונקולוג ,וממומחים נוספים בתחום מתחומי ההדמיה,פתלוגיה שיקום ועוד. כל החלטה מרכזית בטיפול כמו החלטה על ניתוח ובטח על ניתוח וכריתת גפה מחיבת דיון משותף של כל צוות המומחים בתחום תוך בחינת החלופות השונות. רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים