בדיקות דם

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

12/10/2015 | 08:05 | מאת: אתי אלף

הבן שלי בן 17 זה כבר פעם שלישית שיוצאים לו ערכים נמוכים בבדיקה טסיות , ערך קודם היה 149, ערך עכשיו 134 והרופא אמר עוד חודש שוב לעשות, עוד תוצאות: המוגלובין - 17 המטוקריט - 49.4 טסיות - 134 טסיות דם ממוצע - 13.3 אריתרוציטים - 6.02 אני ממש לחוצה, מה המשמעות של הבדיקות בפרט של טסיות 149 שירדו ל-134? תודה מראש

שלום מדובר בספירות טסיות שהם לא תקינות אך לא מאד חורגות מהנורמה יש בהחלט מקום לבירור ע"י המטולוג ילדים לא מדובר בבירור דחוף אך רצוי לבצע זאת בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים