תוצאות ספירת דם לתינוק

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

11/10/2015 | 21:31 | מאת: אלינה

שלום, עשיתי לבן שלי בן השנה וחצי ספירת דם יום אחרי חיסון של שנה וחצי (חיסון מחומשת בלבד!! ללא הצהבת), בתוצאות של בבדיקת דם שלו היו שתי ערכים גבוהים שזה, Eosinophils% - 6.1 Lymphocytes% - 48.4 השאלה שלי האם הערכים הגבוהים האלה יכולים להיות בגלל החיסון שעשיתי יום לפני? והאם זה משהו שדורש בדיקה נוספת? או משהו רציני ומסוכן? תודה

שלום ראשית הזמן הנכון לספירת דם כזו היא כאשר הילד אינו חולה ולא אחרי חיסון. בכל מצב שכזה מערכת החיסון מגיבה לסיטואציה וגורמת לספירת הדם לא להיות"רגילה". שנית אין חשיבות רבה לאחוזים הללו יש חשיבות למספר האמבולוטי. בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים