חשיפה לpvc

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

30/09/2015 | 07:52 | מאת: מיכל

שלום , הבת שלי בת שנה כיום. לפני 4 חודשים שמתי לה בחדר משחקים שטיח לינוליאום ישן מלפני 40 שנה שיכול להיות עשוי מpvc. השטיח לא מתפורר בעקרון. רק קצת בקצוות בחלק החיצוני ככה שהגומי מלמטה חשוף... האם מלעבור עליו בזחילה ומעט פעמים שהיא שיחקה עם הקצוות ונגעה בהם ואני יכולה לספור על יד אחת את מספר הפעמים שהכניסה לפה, הם קיים גורם סיכון מוגבר לסרטן? אני מודאגת וכמובן שהוצאתי את השטיח

שלום מצטער אך אין לי את הידע המתאים לענות על השאלה זה יותר קשור לתחומי איכות הסביבה ורפואה תעסוקתית בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים