כימותרפיה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

07/06/2015 | 11:29 | מאת: מיכל

שלום רב, מקווה שזה בסדר שאני שואלת בפורום זה. לכלב שלי התגלה סרטן ואנחנו שוקלים לעשות לו כימותרפיה. יש לי תינוק בן 9 חודשים שזוחל בכל הבית. כאשר שאלתי אם האונקולוגית של הכלב כיצד הטיפול הכימותרפי ישפיע על בני התינוק היא אמרה שהיא לא יודעת. רציתי לשאול, אם זה בסדר כמובן, אם לך יש מידע כיצד טיפול כימותרפי אצל כלבים משפיע על תינוקות. הכלב שלי חי בבית, כבן בית ולאחרונה הוא אינו מצליח להשתלט על צרכיו ואף מקיא. תודה רבה!

שלום אין לי נסיון או ידע בטיפול כימוטרפי בכלבים לגבי ההשפעה לסביבה. בהחלט כימוטרפיה יכולה להיות בריכוז משמעותית בהפרשות בדגש על שתן וצואה.בעיקר ביממה הראשונה לאחר טיפול כימי. בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים