בלוטות למפה מוגדלות

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

07/04/2015 | 18:11 | מאת: שחר

דר לוין שלום לבת שלי בת השש יש בלוטות מוגדלות מאד בצוואר הרופא ילדים לא ממש יודע איך לברר את המצב . איזה בדיקות אתה ממליץ לבצע ? שחר

שחר שלום אני פוגש הורים רבים שנמצאים במצב כזה של בלוטות מוגדלות /חשודות ורופאים שקצת מתקשים להחליט איך להתקדם בבירור ממליץ להתחיל בבדיקה יסודית אצל המטולוג ילדים ולפי תוצאות הבדיקה החלטה על תוכנית בירור יסודית במקום לבצע בדיקות מיותרות בדגש על ביופסיה או פעולות כואבות פנו להמטולוג ילדים בהצלחה דרור

08/04/2015 | 01:06 | מאת: שחר

תודה על התשובה המהירה

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים