בדיקות דם

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

25/02/2015 | 18:30 | מאת: מיכל

שלום, בדיקות הדם של בני בן השנתיים (בעוד שבועיים),הראו על שלושה ערכים גבוהים: א.RDW-CV 16.0 % ב.Basophils % 1.9 % ג.Basophils 0.14 K/uL מה כל אחד מהם מייצג ועל מה הבדיקה מצביעה ?

שלום לגבי הבזופילים מדובר בערכים תקינים לגביRDW זהו מדד נוסף של התאים האדומים אשר מיצג את השונות הסטטיסטית בינהם בגודל. האם יש ערכים נוספים של השורה האדומה שאינם תקינים? דרור

28/02/2015 | 22:31 | מאת: מיכל

לא הבנו, מה הכוונה לערכים נוספים של השורה האדומה ? אלו הערכים היחידים שצויינו כגבוהים וסומנו באדום (גם הבזופילים שכתבת שמדובר בערכים תקינים צויינו כגבוהים) תודה רבה !

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים