בדיקת דם לצליאק לילד בן 3

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

03/11/2014 | 19:13 | מאת: sky123

שלום, עשינו בדיקת דם לבן שלנו בן השלוש (בגלל שהוא לא כל-כך עולה במשקל למרות שאוכל), סה"כ הבדיקות היו תקינות למעט פריטין מעט נמוך. בנוסף בבדיקה דם לסינון צליאק קיבלנו ערכים החורגים מהנורמה: CELIAC SCREEN - 300U/ml. TRANSGLUTAMINASE_IgA - 118.00 AU/ml. לפי האתר הבדיקות חורגות מהנורמה אבל האחות שהתקשרה אלינו אמרה שהבדיקות תקינות למעט הפריטין. בינתיים קבעתי תור לרופא ילדים, אבל רציתי לדעת מה לגבי הערכים האלו שהתקבלו. תודה רבה, אמא מודאגת.

שלום הנתונים הללו חשודים מאד מאד למחלת צליאק ממליץ להתיעץ עם מומחה לגסטרו ילדים רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים