בחילות וחולשה קיצונית אצל בת 3.5

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

04/10/2014 | 21:16 | מאת: יעל

שלום רב, בתי בת 3.5, ילדה בריאה ושמחה, מפותחת בהתאם לגילה. בחודש האחרון קרה 3 פעמים שבאופן פתאומי, תוך שינוי דרסטי, היא הרגישה בחילה וחולשה גדולה מאד. פעמיים היא הקיאה ופעם אחת לא. כעבור 24 שעות האירוע חלף כלא היה. אך חזר שוב כעבור כשבוע. אילו בדיקות כדאי לבצע? תודה! אמא מודאגת

שלום תלונה כזו מחיבת בירור בירור שכזה מתחיל בבדיקה יסודית ע"י רופא ילדים כולל לימוד מעמיק יותר של סיפור המקרה ובדיקה גופנית ובהתאם העמקת הבירור עצתי להתיחס לתלונות של הילדה ברצינות לבצע (לא בלחץ)בירור כנדרש רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים