ספירת דם

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

25/06/2014 | 23:07 | מאת: ליהי

שלום רב! בת בת 3.5 הייתה 5 ימים עם חום 40 ושיעול מאוד קשה, ביום השישי של המחלה התחלנו עם אנטיביוטיקה מוקסיפן ולמחרת עשינו ספירת דם שיצאה תקינה לגמרי ובאותו היום גם החום ירד והשיעול פחת. האם ניתן להפסיק את האנטיביוטיקה? מאחר ואין עדות לדלקת האם ספירת הדם שבוצעה 12 שעות מתחילת נטילת האנטיביוטיקה מושפעת מהתרופה ולכן אינה משקפת? תודה רבה

שלום לא ,לא מקבלים נחלטה על התחלת טיפול אנטיביוטי או על הפסקתו דרך האינטרנט בחולה שלא בדקת. במידה ותקבלי עיצה שכזו ממליץ להתיחס לכך כעיצה לא מיקצועית... לשאלת ספירת הדם, ספירת הדם בהחלט תיצג תהליך זיהומי גם בנוכחות טיפול אנטיביוטי דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים