אדי דלק

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

02/03/2014 | 00:38 | מאת: יובל

נכנסו הערב לתחנת דלק לתדלק, כנראה לא שמתי לב ודרכתי על "שלולית" קטנה של דלק או משהו כי כשנכנסתי חזרה לאוטו היה ריח חריף יחסית של דלק ברכב הסגור לקח לנו זמן (אולי חצי שעה אולי יוצר) עד שעלינו על זה שמדובר בכך שהריח בא מסוליית הנעל. מיד החלפתי נעליים. ברכב הסגור היינו אני אשתי ושני ילדינו בני 5 ושנתיים. אחרי שעתיים שלוש אני מרגיש קצת צריבה בלשון האם יש ממה לחשוש לנו ולילדינו?

שלום מצטער על האיחור בתשובה להערכתי אין כל סיכון אמיתי לך או לילדיך דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים