חדש למוטציה JAK 2

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

17/02/2014 | 11:36 | מאת: שרון

שלום רב,הבן שלי בן ה18 עושה בדיקות חוזרות של JANUS KINASE 2ולאחר מס חוזר של בדיקות יצא "יש חשד למוטציה" ברצוני לדעת האם יש חשד זה אומר שראו את המחלה או שעדיין אנחנו בחוסר ודאות?! איך אפשר לזרז את הבדיקה או מה אםשר לעשות בכדי לדעת מה מצבו של הבן שלי ולא להיות בחוסר וודאות... תודה מכל הלב

שלום חולה עם חשד למוטציה בJAK2 ראוי שיפנה להמטולוג ילדים להמשך טיפול אני בטוח שבמטולוג יסגור את כל הנושאים שעדין פתוחים רפורה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים