כדוריות דם קטנות - בדיקות דם

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

12/02/2014 | 12:13 | מאת: רוני

שלום רב, להלן תוצאות סדיקת דם שביצעו לבת שלי, בת שנתיים: 58.3 - Immunoglobulin A - TransGlutaminase (IgA) Ab 2.17 - TSH 0.02 - Basophils # 0.2 - Basophils % 0.06 - Eosinophils # 0.6 - Eosinophils % 36.6 - Hematocrit 12 - Hemoglobin 4.67 - Lymphocytes # 49.4 - Lymphocytes % 32.8 - MCHC-M.Cell Hb cont. 23.1 - MCH-Mean Cell Hemoglobin 70 - MCV-Mean Cell Volume 1.5 - Monocytes # 15.9 - Monocytes % 10.5 - MPV-Mean Platelet Volume 3.2 - Neutrophils # 33.9 - Neutrophils % 315 - Platelets 5.19 - RBC-Red Blood Cells 14.5 - RDW-Red Cell Distri.Width 0.4 - Reticulocytes 0.02 - Reticulocytes # 9.4 - WBC-Leucocytes 54 - Ferritin הרופא ילדים שלנו אומר שהבדיקה מראה שיש לילדה כדוריות דם לבנות קטנות!! מה זה אומר??? האם יש לזה איזשהן השפעות? הוא נתן לבת שלי ברזל (15 טיפות) לחודשיים ואמר שנעשה עוד חודשים את הבדיקות שוב. אני רואה שהברזל בבדיקה יצא תקין אז מדוע הטיפול הזה? תודה רבה

שלום כתבתי לך כבר באתר אחר בכל מקרה מדובר להערכתי בטעות והכוונה לכדוריות דם אדומות קטנות רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים