ספירת דם

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

13/01/2014 | 18:22 | מאת: אולגה

שלום בני בן 10 חודשים בכל תקופה מממועד הלידה- leucocytes-wbc 4.7 Lymphocytes % 62.2 Eosinophils % 3.9 Lymphocytes # 2.9 Monocytes #0.35 Neutrophils # 0.9 WBC-Leucocytes 4.7 רופא שלנו ביקש לבצעה פעם בשבועה בחודש אחד ספירת דם...שינוי יחיד שיש זה שפעם Neutrophils # 1.2 תינוק אוכל ממש גרועה ,,כמויות קטנות של דייסות ,מרקים פירות וירקות.יש רק 3 שיניים ואני גם מניקה בשעות ערב .תמ"ל לא יכול לסבול.יש לו חוסר טאבון.תינוק קצת שמנמן נולד 3150 לידע רגילה ואכשיו הוא 9300 כללי יש לו עיכוב בצמיחה,תינוק לא רגוע בכלל ..

שלום תינוק עם נוטרופניה (ספירת נוטרופילים נמוכה) זקוק לבירור ע"י המטולוג ילדים רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים