דחוףףף

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

31/12/2013 | 13:01 | מאת: חסוי

בס"ד שלום רב, רציתי לבדוק האם נתקלתם במצב כזה, יש לי תינוק שנולד לפני 8 ימים, אתמול התקשרו אליי מטיפת חלב, וביקשו שאגיע על מנת לבצע בדיקה חוזרת של סקר יילודים, לטענת אחות טיפת חלב, הדגימה שלקחו פגומה ולא ניתן לבצע את הבדיקה, בדיקה לPKU. האם באמת קיים מצב שלקחו את הבדיקה בצורה לא טובה? או שהבדיקה יצאה לא טובה ולכן מזמנים עוד הפעם? 1. האם שמעתם/נתקלתם במקרה כזה, שהבדיקה בוצעה בצורה לא תקינה בבחינה טכנית ולכן התבקשנו לחזור על הבדיקה מסיבה טכנית? 2. האם מדובר במחלה גנטית? אודה לתשובתכם

שלום בהחלט יכול להיות שמדובר בבעיה טכנית בלקיחה הפתרון לקיחה חוזרת ואימות הממצאים. דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים