תוצאת בדיקת דם

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

30/01/2013 | 07:43 | מאת: גל

שלום, בני בן השנה עשה בדיקת דם והתוצאות חורגות מהטווחים.HbF-5.9% ו-HEMOGLOBIN A- 91.5. רציתי לדעת אם התוצאות חריגות ואם זה מעיד על משהו. תודה

שלום המידע שיש בידי חסר מאד ובהתיחס רק לתוצאות ההמוגלוביןאלקטרופרזיס מדובר בתוצאה לא תקינה אשר מעלה חשד לתלסמיה או המוגלובינופטיה כלומר הפרעות שונות הקשורות בהמוגלובין. פנו ליעוץ ע"י המטולוג ילדים חשוב לברר את הנושא אך נראה לי שלא מדובר בבעיחה דחופה באם מגלים אותה רק בגיל שנה רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים