ערכים נמוכים בספירת דם אצל בת-15

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

30/11/2012 | 16:06 | מאת: מלי

בדיקות הדם של בתי בת ה-15 שנעשו לפני תחילת טיפול ברוקאטן, הראו ערכים נמוכים בספירת הדם:המוגלובין 8.5 ,Hematocrit -30.1 , לא ניתן לדווח- MCV-63, MCH- 17.7 , MCHC-M- 28.2 , MPV, MONOCYTES -43.8. עלי לציין: הילדה ממוצא אסיאתי- ויטנאם. בריאה לחלוטין.לא מבקרת אצל רופא לחלוטין ופוסחת גם על מחלות חורף.איננה צמחונית והמחזור סדיר ולא מרובה.

שלום בבדיקות הדם אנמיה מאד משמעותית במידה ולא מדובר בחסר ברזל המצב יכול להתאים לבעיה במבנה הגנטי של ההמוגלחובין-המוגלובינופטיה פנו בהקדם ליעוץ המטולוג ילדים! רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים